Kadar Tol PLUS turun 18 peratus

Kadar Tol PLUS turun 18 peratus
Tol Sungai Besi

Kadar tol Lebuhraya Plus Malaysia Bhd (PLUS) akan diturunkan 18 peratus dari hari pertama Feb 2020. Ini adalah satu perkara yang bagus bagi semua pengguna Lebuhraya Plus.
Lebuhraya yang terlibat adalah:
North-South Expressway (NSE)
New Klang Valley Expressway (NKVE),
North-South Expressway Central Link (NSECL)
ELITE Highway,
Malaysia-Singapore Second Link (LINKEDUA),
East Coast Highway 2 (LPT2),
Seremban-Port Dickson Highway (SPDH),
Butterworth-Kulim Expressway (BKE)
Penang Bridge (JPP)
Ini bermaksud Daripada Tol Seremban sampai Tol Sungai Besi akan jadi RM5.259 approx. daripada RM6.40. Jimat sebanyak RM1.20 sekali guna, ulang ali setiap hari akan menjimat RM2.40. Sebulan hari kerja 20hari, akan jimat sebanyak RM48.00.
Walaupun kita ingin menghabuskan tol-tol di Malaysia, dan belum dapat dijalankan, tetapi penurunan kadar tol ini sudah bagus pada masa sekarang. Harap lebih banyak aktiviti daripada kerajaan terhadap kebajikan rakyat Malaysia.
Terima Kasih.

Blogger Business Communication Country Cyberjaya Dacsee Dacsee Driver Dacsee Passenger Dacsee Registration E-hailing Service Event Facebook Google Grab Grab Driver Grab Driver Registration Grab Kuala Lumpur Grab Negeri Sembilan GrabBike GrabCar GrabFood Information Instagram Just Grab Kuala Lumpur Local News Malaysia Malaysia News Negeri Sembilan News Port Dickson Review Social Media Touch'n Go Travel work Youtube