Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia

Malaysian, you are not alone, we fighting Covid-19 together, one team, one soul. Kita sama-sama bersama menghadapi wabak Covid-19, sehati, sejiwa.
Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia adalah penting utuk semua orang. Kita perlu tolong-menolong satu sama lain pada waktu yang penting sekarang untuk mengatasi wabak covid-19 yang masih berada di Malaysia.
Kita perlu mengamalkan SOP yang ditetapkan oleh Kerajaan Malaysia. Kita mengamalkan SOP bukan supaya tidak disaman atau didenda, kita mengamalkan SOP diatas sebab menjauhi diri daripada jangkitan wabak covid-19.
“Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah merayu rakyat Malaysia supaya kekal patuh kepada prosedur operasi standard (SOP) Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan memakai topeng muka ketika berada di luar rumah.” Berita dari SinarHarian.com.my
Sila pakailah topeng muka sewaktu di luar rumah anda setiap masa, dan sila patuhi prosedur operasi standard Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), demi keselamatana anda sendiri and ahli keluarga anda.
Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia Part 1

Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia Part 2

Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia Part 3

Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia Part 4

Perutusan Khas, kata sokongan daripada Rakyat Malaysia Part 5

What you gonna say about it?